KAU Hadir Dalam Munajatku

Alhamdulillah…syukur setinggi-tingginya ke hadrat ILAHI kerana memperkenankan buku terbaru saya diterbitkan. Semoga muka depan dan judul buku ini kan berjaya menarik perhatian anda yang suka membaca untuk menyelak-nyelak isi di dalamnya…

 

NIKMAT dunia sememangnya… tidak akan habis dikejar. Biarlah dunia berlari. Sudah sampai masa kita berjalan dengan tenang untuk mengutip amalan yang tertinggal. Dan sudah sampai masa kita membuang debu-debu kotor yang melekat di badan agar tidak menjadi beban di Padang Mahsyar kelak.

 

Ketika menyiapkan bekalan, sudah semestinya kita memerlukan… kehadiran TUHAN. Rasailah kasih sayang-NYA setiap kali kita melangkah. Tadahlah tangan, serahkanlah sepenuh hati kepada-NYA. Yakinlah… DIA pasti memperkenankan permintaan, melapangkan kesusahan dan menyembuhkan kedukaan.

 

KAU Hadir Dalam Munajatku mengajak kita mendambakan kehadiran ILAHI dalam segenap penjuru kehidupan. Pulanglah ke jalan TUHAN. Kembalilah kepada rahmat-NYA yang tiada tara itu. Buangkanlah semua keluhan dan runtuhkanlah apa jua jurang. Sujudlah pada-NYA, moga DIA memperkenankan jalan redha buat kita… moga kehadiran-NYA dapat dirasai dalam setiap doa dan munajat kita.

 

Antara Kandungan Menarik:

Tika Hati Bertasbih

Bicara Hati dan Iman

Terbilang di Sisi TUHAN

Masaku Semakin Hampir

Alam Tidak Pernah Ingkar

Berbekallah Dengan Cukup

Setiap Sendi Benci Maksiat

Pulanglah Dengan Sejahtera

Penghujung Itulah Permulaan

Sebelum Jasad Dimamah Bumi

 

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan buku ini dengan cara berlanggan terus melalui Karya Bestari  atau melalui penulis sendiri.

 

Ruhana Zaki

tintanasuha@yahoo.com

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: